Okulumuz

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan kurumumuz toplam 4 kattan oluşmakta olup 152 m2 bahçe alanı, 272 m2 kullanım alanına sahiptir.
Binamız :
Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşaa edilmiştir.
Çocuklarımızın güvenliği düşünülerek tüm merdiven başlarında kilitli kapı sistemi kullanılmıştır.
Güvenlik  için 24 saat kameralarla tüm okulumuz  izlenmektedir.
Tüm katlarda 1 adet yangın çıkışı ve yangın merdiveni bulunmaktadır
Sınıflarımız ve oyun ve etkinlik odalarımız eğitim programlarına uygun materyallerle  donatılmıştır.
Bahçemiz:
152 m2 bahçemizde çocukların güvenli ve rahat biçimde uyun oynayabilecekleri materyaller bulunmaktadır.
Bahçemizde ayrıca çocukların ekim-dikim faaliyetlerini yapabilecekleri toprak alanımız mevcuttur
Hijyen :
Okulumuz her yıl düzenli olarak  ilaçlatılmaktadır.
Her akşam  tüm çocuklar okulu terkettikten  sonra temizlik görevlimiz tarafından  tüm okul, çocukların temas ettiği tüm yüzeyler  antibakteriyel ürünlerle  temizlenmektedir.
Mutfağımız , çocuklarımızın rahat ve güvenli şekilde yemek yiyebileceği şekilde düzenlenmiştir ve sürekli olarak hijyeni sağlanmaktadır.
Oyuncaklarımız ve diğer eğitim materyalleri düzenli olarak steril şekilde temizlenmektedir