Beslenme

Çocuklarımıza en sağlıklı yiyecekleri sunabilmek için yemeklerimiz okulumuzda deneyimli personel tarafından hazırlanmaktadır. Yemeklerin okulumuzda hazırlanması kullanılan malzemenin ve pişirme süreçlerinin (kullanılan yağ, salça, tuz miktarı vs)en üst düzeyde kontrol edilmesini olanaklı kılmaktadır. Ambalajlı gıdalar (süt, peynir, bakliyat vs) güvenilir markaların ürünlerinden seçilirken sebze ve meyveler de taze olarak tedarik edilmektedir. Yemek listesi hazırlanırken çocuklarımızın yaşlarına uygunluğuna özen gösterilir.

Okulumuzda her türlü abur cubur, şeker ve şekerlemeler, hazır meyve suyu ve reçeller, kola vb. boyalı gazlı içecekler, meyve tozları, her türlü boyalı içecek, boyalı hazır meyveli yoğurt ve pudingler, hazır çorbalar, hazır soslar, ketçap, mayonez vb, hazır baharat ve köfte karışımları, her türlü cips, içine katkı maddesi karıştırılan her türlü yiyecek, tüketilmeye hazır donmuş -donmamış bütün yiyecekler, kısacası bütün ambalajlı (hazır) gıda maddelere menümüzde yer vermiyoruz.Hatta bunların okul dışında da tüketilmemesini rica ediyoruz.