Oyun Grubu

Çocukların da öğretmenler eşliğinde kendileri için düzenlenmiş sınıflarda, kendi yaşıtlarıyla  oyun oynayıp etkinlik yaptığı bir programdır.
Özel olarak 20 - 24 aylık çocuklarımız için öğretmenli bir oyun grubu sınıfımız vardır ve sınıfta mevcut duruma göre ikinci bir öğretmen de görev alabilmektedir.
Kısa bir alışma süresi sonunda, annelerin 2 saatliğine de olsa çocuklarını rahatlıkla bırakabilecekleri sistemimiz sabah (10.00 - 12.00 ) öğleden sonraları (14.30 - 16.30) uygulanmaktadır.
Zamanla okulu, öğretmenlerini, arkadaşlarını sevip benimseyen küçükler okulda daha fazla zaman geçirmek istediklerinde size ve çocuğunuza en uygun başka bir eğitim paketine (5 yarım,5 tam gün) geçişler çok rahat olmaktadır.